Ondersteuning nodig?

Onderwijs thuis zonder laptop? Dat kan niet! Heeft u geen geld om een laptop te kopen voor uw kind? Dan kunt u een aanvraag indienen bij Leergeld. Vul het aanmeldformulier in op deze website. Leergeld bekijkt dan samen met u of u voor ondersteuning door Leergeld in aanmerking komt.

Direct naar het aanmeldformulier

Woont u in Nieuw-West, Zuid-Oost, Noord of Oost? Heeft u geen geld om de schoolreis voor uw kind te betalen? Is de scholierenvergoeding op, maar heeft uw kind nog geen fiets om naar school te gaan? Zit u in de schuldhulpverlening? Is uw besteedbaar inkomen zo laag dat u nauwelijks kunt rondkomen? Dan kunt u voor schoolzaken een aanvraag indienen bij Leergeld Amsterdam. Woont u in Zuid, West of Centrum dan kunt u uw aanvraag indienen bij stichting SINA

Inkomensgegevens

Als u uw kind(eren) wil aanmelden dan moet u wel kunnen aantonen dat u weinig geld heeft. Dit kunt u aantonen met: een stadspas, een uitkeringsspecificatie, een inkomensverklaring van een intermediair of bankafschriften van de laatste drie maanden.

Als u door de Corona-crisis juist in deze tijd geen of nauwelijks inkomsten heeft dan ontvangen wij graag uw bankafschriften van de afgelopen drie maanden met daarbij aangegeven welke inkomsten u in deze tijd misloopt. Leergeld rekent dan uw huidige besteedbaar inkomen uit met deze informatie.

Een aanvraag doen via deze website

Kunt u zelf de aanvraag doen, ga dan direct door naar het aanmeldformulier. Vindt u het invullen van het aanmeldformulier lastig of moeilijk, vraag dan aan uw burman/buurvrouw, een familielid of een intermediair om u te helpen.  Vraag het op de school van uw kind(eren), aan uw huisarts, bij maatschappelijk werk of aan een medewerker van het Ouder- en Kind-team.

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

beheerOndersteuning nodig?