Ondersteuning nodig?

Woont u in Nieuw-West, Zuid-Oost, Noord of Oost? Heeft u geen geld om de schoolreis voor uw kind te betalen? Is de scholierenvergoeding op, maar heeft uw kind nog geen fiets om naar school te gaan? Zit u in de schuldhulpverlening? Is uw besteedbaar inkomen zo laag dat u nauwelijks kunt rondkomen? Dan kunt u voor schoolzaken een aanvraag indienen bij Leergeld Amsterdam. Woont u in Zuid, West of Centrum dan kunt u uw aanvraag indienen bij stichting SINA

Een aanvraag doen

U kunt een aanvraag doen door een intermediair het aanmeldformulier op deze website in te laten vullen of door naar een van onze inschrijfuren te komen:

Inschrijfuren locaties en tijden:

Als u geen organisatie heeft die voor u de aanmelding wil doen dan kunt u uzelf aanmelden door naar een van de inschrijfuren te komen om u zelf aan te melden. U zelf aanmelden bij een inschrijfuur is niet mogelijk als u een stadspas heeft.

Nieuw-West: elke donderdag van 13 tot 15 uur op het kantoor van Leergeld Amsterdam, Krelis Louwenstraat 1-D03, 1055 KA

Oost: elke maandag van 10 tot 12 uur in  het Tugelahuis, Tugelaweg 59A, 1092 VK

Zuid-Oost: elke maandag van 13 tot 15 uur in het buurtcentrum Ala Kondre, Krimpertplein 5, 1104 PH

Noord: elke even week in het Huis van de wijk De Evenaar, Kometensingel 189, 1033 BE, op donderdagen van 10 tot 12 en elke oneven week in Huis van de wijk De Meeuw, Motorwal 300, 1021 PH, op donderdagen van 10 tot 12 uur.

 

Als u uw kind(eren) wil aanmelden dan moet u wel kunnen aantonen dat u weinig geld heeft. Dit kunt u aantonen met: een uitkeringsspecificatie, een uitkeringsverklaring van een intermediair of bankafschriften van de laatste drie maanden. We vragen u om een van deze stukken mee te nemen naar het inschrijfuur.

Een aanvraag doen via deze website

U kunt een intermediair  vragen voor u een aanvraag te doen door het aanmeldformulier op deze website in te vullen. Dit is ook mogelijk als u een stadspas heeft.

 

Vraag het op de school van uw kind(eren), aan uw huisarts, bij maatschappelijk werk of aan een medewerker van het Ouder- en Kind-team.

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

beheerOndersteuning nodig?