Ondersteuning nodig?

Onderwijs thuis zonder laptop? Dat kan niet! Heeft u een stadspas, vraag dan op school of aan iemand van het OKT om een laptop aan te vragen via deze website. Heeft u geen stadspas dan kunt u zelf het aanmeldformulier invullen.

Direct naar het aanmeldformulier

Woont u in Nieuw-West, Zuid-Oost, Noord of Oost? Heeft u geen geld om de schoolreis voor uw kind te betalen? Is de scholierenvergoeding op, maar heeft uw kind nog geen fiets om naar school te gaan? Zit u in de schuldhulpverlening? Is uw besteedbaar inkomen zo laag dat u nauwelijks kunt rondkomen? Dan kunt u voor schoolzaken een aanvraag indienen bij Leergeld Amsterdam. Woont u in Zuid, West of Centrum dan kunt u uw aanvraag indienen bij stichting SINA

Inkomensgegevens

Als u uw kind(eren) wil aanmelden dan moet u wel kunnen aantonen dat u weinig geld heeft. Dit kunt u aantonen met: een stadspas, een uitkeringsspecificatie, een inkomensverklaring van een intermediair of bankafschriften van de laatste drie maanden.

Als u door de Corona-crisis juist in deze tijd geen of nauwelijks inkomsten heeft dan ontvangen wij graag uw bankafschriften van de afgelopen drie maanden met daarbij aangegeven welke inkomsten u in deze tijd misloopt. Leergeld rekent dan uw huidige besteedbaar inkomen uit met deze informatie.

Een aanvraag doen via deze website

Als u een stadspas heeft dan heeft u een intermediair nodig om voor u een aanvraag te doen. Deze intermediair moet dan het aanmeldformulier op deze website invullen. Vraag het op de school van uw kind(eren), aan uw huisarts, bij maatschappelijk werk of aan een medewerker van het Ouder- en Kind-team.

Als u geen stadspas heeft kunt u ook zelf het aanmeldformulier invullen. 

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

beheerOndersteuning nodig?