< Terug naar nieuwsoverzicht

Leergeld zoekt: consulent bijzondere groepen

11 februari 2021

Corona treft velen in de portemonnee. Met name zzp’ers en kleine zelfstandigen worden hard getroffen. Wil jij helpen om deze gezinnen te vinden? Wil jij helpen deze mensen te vertellen dat Leergeld er voor hen is?

Reageer dan nu op deze vacature!

Niet iedereen die nu ondersteuning kan gebruiken weet deze ook te vinden. ‘Werkende armen’ kennen vaak niet de weg naar ondersteuning of beseffen niet dat ze ondersteuning mogen vragen en er fondsen zijn die hen graag willen helpen. Leergeld Amsterdam is er voor alle kinderen bij wie er nu thuis te weinig geld is om dat wat nodig is voor school en leren te kunnen betalen. Leergeld wil daarom zelf op pad om bekendheid te geven aan wat we te bieden hebben. We willen hiervoor een consulent inzetten die organisaties gaat benaderen die toegang hebben tot zzp’ers en kleine zelfstandigen.

Als jij ook vindt dat gebrek aan geld nooit de reden mag zijn om kinderen uit te sluiten van scholing en onderwijs, als je vindt dat je je niet hoeft te schamen om hulp in te schakelen, dat Leergeld er is om de kosten voor je kinderen voor school te betalen en wil je dit verhaal aan anderen vertellen, dan is deze functie misschien iets voor jou!

Kijk hier voor de volledige vacaturetekst

Miriam MeijsLeergeld zoekt: consulent bijzondere groepen