PR medewerker worden?

De PR medewerker zorgt op vele manieren voor het verbreden van de naamsbekendheid van Leergeld tbv de werving van vrijwilligers en zodat gezinnen met een krappe portemonnee Leergeld weten te vinden.

Taakomschrijving

Meewerken aan een communicatieplan en mede zorg dragen voor de uitvoering ervan. Werken aan werving van vrijwilligers en verspreiding van de naamsbekendheid van Leergeld Amsterdam. Hiervoor middelen inzetten als social media, de website, de nieuwsbrief, gebruik maken van ruimte in kranten, tijdschriften en nieuwsbrieven van andere organisaties zoals de gemeente, ontwikkelen van wervingsmateriaal, bedenken en/of meewerken aan invulling en uitvoering van publiciteitsevenementen en overige PR-acties.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?

Minimaal een jaar beschikbaar, affiniteit hebben met de doelgroep. HBO-denkniveau. 4-8 uur p/w beschikbaar, zelfstandig kunnen werken, over goede communicatieve vaardigheden beschikken, creatief. Kunnen werken binnen een organisatorisch kader.

Wat voor scholing krijg je aangeboden?

Introductietraining en meerdere verdiepingsbijeenkomsten per jaar.

Wat krijg je er voor terug?

Gemotiveerd team. Introductietraining. Scholing en leuke uitjes en activiteiten voor alle vrijwilligers van de stichting. Vrijwilligersvergoeding. WA- en ongevallen verzekering. Grote zelfstandigheid. Kosten voor een VOG. Duidelijk takenpakket en vrijwilligersovereenkomst. Kantoorfaciliteiten en een ondersteunend secretariaat.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?

Als vrijwilliger bij de stichting Leergeld werk je voor een jonge organisatie die er aan bijdraagt dat kinderen uit gezinnen met een krappe portemonnee toch hun dromen kunnen najagen en kunnen meedoen met activiteiten op en buiten de school en dus niet buiten de boot vallen. De stichting Leergeld Amsterdam is een vrijwilligersorganisatie en de Amsterdamse poot van Leergeld Nederland.

Werktijden

Het liefst ochtenduren door de week, verder zelfstandig thuis werken ook mogelijk.

Hoe kom je in aanmerking?

Mail naar Miriam: m.meijs@leergeldamsterdam.nl. Je krijgt dan eerst een kennismakingsgesprek daarna een introductietraining en tenslotte een aanstellingsgesprek met ondertekening vrijwilligersovereenkomst en gedragscode.

beheerPR medewerker worden?