Secretarieel medewerker worden?

Hou je van gegevens invoeren en werken in een team met humor? Leergeld heeft een team met verschillende secretariële medewerkers. De meesten registreren de gegevens van gezinnen en leggen telefonisch contact met gezinnen die een steunvraag bij Leergeld hebben neergelegd. We hebben jou nodig om dit team te versterken!

Taakomschrijving

Aannemen, verwerken, uitdiepen en registreren van aanvragen in de digitale Leergeld registratiesystemen; telefonische intakegesprekken met de gezinnen met een steunvraag; contact t.b.v. navraag of terugkoppeling met de aanvragers; in opdracht van coördinatoren aanvragen doorspelen naar fondsen en kindvoorzieningen; verzorgen van correspondentie en telefonische informatievoorziening en andere secretariële en administratieve werkzaamheden.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?

Minimaal MBO werk- en denkniveau. Goede contactuele en communicatieve vaardigheden en klantgericht. Kennis en ervaring van digitale verwerking van gegevens. Kunnen werken binnen een organisatorisch kader. Zelfstandig kunnen werken. Goed overzicht kunnen houden . Empathische, pro-actieve, integere en flexibele opstelling hebben. Accuraat en zorgvuldig omgaan met privacy.

Wat voor scholing krijg je aangeboden?

Introductietraining, intervisiebijeenkomsten en themabijeenkomsten.

Wat krijg je er voor terug?

Vrijwilligersvergoeding, werken in een leuk en enthousiast team, introductiecursus, workshops en intervisiebijeenkomsten. meerdere keren per jaar een leuke activiteit zoals een uitje, borrels, lunch etc.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?

Als vrijwilliger bij de stichting Leergeld werk je voor een jonge organisatie die er aan bijdraagt dat kinderen uit gezinnen met een krappe portemonnee toch hun dromen kunnen najagen en kunnen meedoen met activiteiten op en buiten de school en dus niet buiten de boot vallen. De stichting Leergeld Amsterdam is een vrijwilligersorganisatie en de Amsterdamse tak van Leergeld Nederland.

Werktijden

Minimaal één dagdeel per week. In overleg te bepalen welke dag je gaat werken.

Hoe kom je in aanmerking?

Mail naar m.meijs@leergeldamsterdam.nl. Je krijgt dan eerst een kennismakingsgesprek, dan een introtraining, daarna een aanstellingsgesprek met ondertekening van vrijwilligersovereenkomst en gedragscode.

beheerSecretarieel medewerker worden?