Collega of vrijwilliger worden?

Als jij ook vindt dat gebrek aan geld nooit de reden mag zijn om kinderen uit te sluiten van allerlei activiteiten, dan zit je bij Leergeld goed! Bij ons kun jij er voor zorgen dat kinderen wél meedoen.

Vacatures

Je kunt je op verschillende manieren voor Leergeld inzetten. Hieronder de inzet die we momenteel goed kunnen gebruiken:

Hoogvlieger gezocht!

Voor een ontzettend interessante en inspirerende baan in Amsterdam. Als leidinggevende bij Leergeld Amsterdam & omstreken, in een fijn team zoeken we een hoogvlieger voor minimaal 28 tot 32 uur per week.

Heb jij een geweldig netwerk in het sociale domein van Amsterdam en omstreken? Ken je de taal van de fondsen en de donateurs? Kan je goed met mensen omgaan? Weet je van wanten en ga je doelgericht en oplossingsgericht te werk? Weet jij een goed georganiseerd team verder te inspireren. Heb je daarnaast affiniteit met administratieve processen rond kinderen uit gezinnen met een krappe beurs? Dan kun jij je talenten inzetten door bij ons, voor hen het verschil maken in groot Amsterdam waarin alle kinderen de ruimte krijgen om hun talenten te ontwikkelen.

Je geeft leiding aan een zelf organiserend team van beroepskrachten (5 fte) en ruim tien betrokken vrijwilligers. Als eindverantwoordelijke onder mandaat van het Stichtingsbestuur draag je zorg voor de dagelijkse leiding, het behalen van de doelen en de financiële dekking die daarvoor nodig is.

Meer weten? Download hier de functieomschrijving. Reageer voor 15 mei 2022 ja@leergeldamsterdam.nl.

Bruggenbouwer

Voor onze spreekuren op locatie zoeken we vrijwilligers die een brug kunnen leggen tussen ongedocumenteerden en werkende armen en hun kinderen met Leergeld. Ben jij een bruggenbouwer? Laat het ons weten.

Met het spreekuur draag jij als vrijwilliger er aan bij dat ongedocumenteerde mensen en werkende armen vanuit verschillende achtergronden ons weten te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan de Ghanese, Portugese, Spaanstalige, Turkse en Noor Afrikaanse gemeenschappen, die Amsterdam rijk is. Wij willen de kansen van kinderen van ongedocumenteerden vergroten.

Wil jij als vrijwilliger hier aan meehelpen? Heb je een speciale groep mensen voor wie je iets wilt betekenen? Spreek je hun taal? Dan zijn wij op zoek naar jou. Laat van je horen!

MAIL JE REACTIE

Kom jij ons team versterken?

Collega’s voor 24 uur per week

Heb jij administratief talent? Ben jij die leuke collega die van wanten weet? Ben jij betrouwbaar, integer, intuïtief en heb je incasseringsvermogen? Ga je doelgericht en oplossingsgericht te werk? Heb je daarnaast affiniteit met de doelgroep kinderen uit gezinnen met een krappe beurs tot 18 jaar? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor ons team in Amsterdam.

Wil je het verschil maken voor (kwetsbare) gezinnen en zie jij een uitdaging in het creëren van een Amsterdam waarin alle kinderen de ruimte krijgen om hun talenten te ontwikkelen tot wat zij zelf maar willen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer weten? Download hier de vacature
Graag uiterlijk 17 april 2022 reageren.

Direct solliciteren

Administratieve vrijwilliger

Binnen Leergeld hebben we veel administratieve taken. Wij zijn op zoek naar rechterhanden en handige Harry’s die het leuk vinden om een paar dagdelen per week ons team te ondersteunen bij de werkzaamheden. Lijkt jou dat leuk? Laat het ons weten.

Het zijn taken zoals het verzenden van fietschecks, het controleren van facturen of het invoeren van aanvragen in onze registratie.

Ook zoeken we vrijwilligers die op de social media Leergeld Amsterdam goed weten neer te zetten. Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Snap Chat, noem maar op. We bemerken dat we dat erbij doen en dat het goed zou zijn als we meer bekendheid zouden hebben en meer mensen weten wat we voor elkaar krijgen.

Al deze taken zijn er zodat uiteindelijk alle kinderen de noodzakelijke voorzieningen krijgen om mee te kunnen doen en hun talenten te ontwikkelen.

Denk je dat is wat voor mij, laat van je horen.

MAIL JE REACTIE
beheerActief worden