Collega of vrijwilliger worden?

Als jij ook vindt dat gebrek aan geld nooit de reden mag zijn om kinderen uit te sluiten van allerlei activiteiten, dan zit je bij Leergeld goed! Bij ons kun jij er voor zorgen dat kinderen wél meedoen.

Vacatures

Je kunt je op verschillende manieren voor Leergeld inzetten. Hieronder de inzet die we momenteel goed kunnen gebruiken:

Intake medewerker Leergeld Amsterdam voor 24 uur per week

Heb jij administratief talent? Ben jij betrouwbaar, integer, intuïtief en heb je incasseringsvermogen? Weet je van wanten en ga je doelgericht en oplossingsgericht te werk? Heb je daarnaast affiniteit met kinderen uit gezinnen die financieel knel zitten? Dan kun jij bij ons voor hen het verschil maken in een Amsterdam waarin alle kinderen de ruimte krijgen om hun talenten te ontwikkelen.

Vind hier de volledige vacature.

Denk je dat is wat voor mij, laat van je horen.

MAIL JE REACTIE

Administratieve vrijwilliger

Binnen Leergeld hebben we veel administratieve taken. Wij zijn op zoek naar rechterhanden en handige Harry’s die het leuk vinden om een paar dagdelen per week ons team te ondersteunen bij de werkzaamheden. Lijkt jou dat leuk? Laat het ons weten.

Het zijn taken zoals het verzenden van fietschecks, het controleren van facturen of het invoeren van aanvragen in onze registratie.

Ook zoeken we vrijwilligers die op de social media Leergeld Amsterdam goed weten neer te zetten. Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Snap Chat, noem maar op. We bemerken dat we dat erbij doen en dat het goed zou zijn als we meer bekendheid zouden hebben en meer mensen weten wat we voor elkaar krijgen.

Al deze taken zijn er zodat uiteindelijk alle kinderen de noodzakelijke voorzieningen krijgen om mee te kunnen doen en hun talenten te ontwikkelen.

Denk je dat is wat voor mij, laat van je horen.

MAIL JE REACTIE
beheerActief worden