Collega of vrijwilliger worden?

Als jij ook vindt dat gebrek aan geld nooit de reden mag zijn om kinderen uit te sluiten van allerlei activiteiten, dan zit je bij Leergeld goed! Bij ons kun jij er voor zorgen dat kinderen wél meedoen.

Vacatures

Je kunt je op verschillende manieren voor Leergeld inzetten. Hieronder de inzet die we momenteel goed kunnen gebruiken:

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die leuke collega die van wanten weet? Ben jij betrouwbaar, integer, intuïtief en heb je incasseringsvermogen? Ga je doelgericht en oplossingsgericht te werk? Heb je daarnaast affiniteit met de doelgroep gezinnen in de financiële knel met kinderen tot 18 jaar? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor ons team in Amsterdam.

Wil je het verschil maken voor (kwetsbare) gezinnen en zie jij een uitdaging in het creëren van een Amsterdam waarin alle kinderen de ruimte krijgen om hun talenten te ontwikkelen tot wat zij zelf maar willen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer weten download hier de vacature.

Direct solliciteren

Bruggenbouwer

Voor onze spreekuren op locatie zoeken we vrijwilligers die een brug kunnen leggen tussen ongedocumenteerden en werkende armen en hun kinderen met Leergeld. Ben jij een bruggenbouwer? Laat het ons weten.

Met het spreekuur draag jij als vrijwilliger er aan bij dat ongedocumenteerde mensen en werkende armen vanuit verschillende achtergronden ons weten te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan de Ghanese, Portugese, Spaanstalige, Turkse en Noor Afrikaanse gemeenschappen, die Amsterdam rijk is. Wij willen de kansen van kinderen van ongedocumenteerden vergroten.

Wil jij als vrijwilliger hier aan meehelpen? Heb je een speciale groep mensen voor wie je iets wilt betekenen? Spreek je hun taal? Dan zijn wij op zoek naar jou. Laat van je horen!

MEER INFO
beheerActief worden