Doneren

Om kinderen te kunnen voorzien van schoolspullen, geld voor een schoolreis of ouderbijdrage, fiets of laptop hebben we geld nodig. Een bijdrage hiervoor is van harte welkom!

Leergeld Amsterdam heeft een ANBI-status.

Doneer voor een laptop in tijden van Corona

Samen kunnen we thuisonderwijs voor elk kind mogelijk maken!

Waarom een laptop-actie?
Nederland is massaal op digitaal onderwijs over gegaan in de coronacrisis. Heel veel kinderen hebben echter geen laptop. Gemeente Amsterdam heeft veel scholen van laptops voorzien. Een deel van de kinderen krijgen deze in bruikleen. Dit zijn er niet genoeg voor alle kinderen die een laptop nodig hebben, die de ouders niet kunnen betalen. Leergeld springt bij. Leergeld vult aan daar waar de gemeentelijke laptops niet toereikend zijn. Help mee en doneer voor een laptop!

Help Leergeld helpen!

Uw donaties gebruiken we om de noodzakelijke middelen te kopen voor de kinderen. Ook om de vrijwilligers die de gezinnen ondersteunen mogelijk te maken. Zij krijgen een vergoeding voor de onkosten en krijgen scholing aangeboden.
Gemeente Amsterdam dekt grotendeels de organisatiekosten. Fondsen financieren een deel van de beschikbaar gestelde fietsen, de schoolreizen, de bijlessen, laptops.

Meestal hebben we meer aanvragen dan er budget is. Uw steun is meer dan welkom!

U kunt ook in natura steunen

In deze Corona crisis hebben we veel laptops nodig voor thuis onderwijs. Het liefst geven we de kinderen een nieuwe of een goede refurbished laptop. Dat zijn schoongemaakte, ready-to-use laptops.

beheerDoneren