Doneren

Leergeld Amsterdam is een stichting en een vrijwilligersorganisatie. Voor ons doel, kinderen voorzien van schoolspullen, geld voor een schoolreis, fiets of laptop, hebben we geld nodig.

Leergeld Amsterdam heeft een ANBI-status.

Dat betekent dat giften aftrekbaar zijn bij de belastingdienst

Doneer een laptop in tijden van Corona

Samen kunnen we thuisonderwijs voor elk kind mogelijk maken!

Waarom een laptop-actie?
Nederland is massaal op digitaal onderwijs over gegaan in de coronacrisis. Heel veel kinderen hebben echter geen laptop. De gemeente Amsterdam heeft vele scholen van laptops voorzien om deze kinderen in bruikleen te geven, maar dat is niet genoeg. Leergeld springt bij. Leergeld vult aan daar waar de gemeentelijke laptops niet toereikend zijn. Help mee en doneer een laptop!

Klik hier voor meer informatie over de Corona-laptop-actie.

Help Leergeld helpen!

Leergeld Amsterdam heeft geld en middelen nodig voor het bekostigen van de diensten en producten die we leveren en we hebben geld nodig om de organisatie draaiende te houden. Vrijwilligers opleiden, bijscholen en aansturen, vergoedingen en tools verstrekken die nodig zijn voor de uitvoering van het werk. De gemeente Amsterdam zorgt er met name voor dat we de organisatiekosten kunnen dekken. Fondsen en donateurs schrijven wij aan om de fietsen, de schoolreizen, de bijlessen, laptops etc. voor de kinderen te betalen.

U kunt op verschillende manieren Leergeld steunen:

  • Voor het leveren van producten in natura om door te geven aan kinderen kunt u contact opnemen met onze algemeen co√∂rdinator Miriam Meijs, m.meijs@leergeldamsterdam.nl.¬†In deze Corona crisis hebben we met name behoefte aan refurbished laptops. Tweedehands, schoongemaakte, ready-to-use laptops kunnen wij snel doorzetten naar kinderen zodat ook zij thuis onderwijs kunnen volgen en geen achterstanden oplopen.
  • voor een financiele bijdrage kunt u uw bijdrage direct storten door op deze pagina te klikken op een van de of meerdere icoontjes op deze pagina
beheerDoneren