Vrijwilliger worden

Als jij ook vindt dat gebrek aan geld nooit de reden mag zijn om kinderen uit te sluiten van allerlei activiteiten, dan zit je bij Leergeld goed! Bij ons kun jij er als vrijwillige medewerker voor zorgen dat kinderen wél meedoen.

Vacatures

Je kunt je op verschillende manieren in verschillende functies voor Leergeld inzetten. Kies hieronder de vacature die het beste bij je past:

Gezinsbezoeker

Vind je ook dat alle kinderen meetellen en een gebrek aan geld geen reden mag zijn om een kind buiten te sluiten? Als gezinsbezoeker bij Leergeld kun je ervoor zorgen dat alle kinderen kunnen meedoen!

Als gezinsbezoeker draag je eraan bij dat kinderen niet de dupe worden van geldzorgen in een gezin. Je kunt er voor zorgen dat ze gewoon kunnen meedoen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten net als hun vriendjes en zich net als zij ten volle kunnen ontplooien op educatief, creatief en sportief terrein.

Meer info

Bruggenbouwer

Voor onze spreekuren op locatie zoeken we vrijwilligers die een brug kunnen leggen tussen ongedocumenteerden en werkende armen en hun kinderen met Leergeld. Ben jij een bruggenbouwer? Laat het ons weten.

Met het spreekuur draag jij als vrijwilliger er aan bij dat ongedocumenteerde mensen en werkende armen vanuit verschillende achtergronden ons weten te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan de Ghanese, Portugese, Spaanstalige, Turkse en Noor Afrikaanse gemeenschappen, die Amsterdam rijk is. Wij willen de kansen van kinderen van ongedocumenteerden vergroten.

Wil jij als vrijwilliger hier aan meehelpen? Heb je een speciale groep mensen voor wie je iets wilt betekenen? Spreek je hun taal? Dan zijn wij op zoek naar jou. Laat van je horen!

MEER INFO
beheerVrijwilliger / vacatures