Vrijwilliger worden

Als jij ook vindt dat gebrek aan geld nooit de reden mag zijn om kinderen uit te sluiten van allerlei activiteiten, dan zit je bij Leergeld goed! Bij ons kun jij er als vrijwillige medewerker voor zorgen dat kinderen wél meedoen.

Vacatures

Je kunt je op verschillende manieren in verschillende functies voor Leergeld inzetten. Kies hieronder de vacature die het beste bij je past:

Bestuurslid fondsenwerving

Vind je ook dat alle kinderen meetellen en een gebrek aan geld geen reden mag zijn om een kind buiten te sluiten? Als bestuurslid fondsenwerving bij Leergeld kun je ervoor zorgen dat alle kinderen kunnen meedoen!

In het bestuur -met een korte bestaansperiode- van vijf leden van Stichting Leergeld Amsterdam, zijn wij op zoek naar een zesde bestuurslid dat op inspirerende wijze samen met de andere bestuursleden en vrijwilligers bij wil dragen aan de doelstellingen van de Stichting Leergeld Amsterdam.

Meer info

PR-medewerker

De PR medewerker zorgt op vele manieren voor het verbreden van de naamsbekendheid van Leergeld tbv de werving van vrijwilligers en zodat gezinnen met een krappe portemonnee Leergeld weten te vinden.

Meewerken aan een communicatieplan en mede zorg dragen voor de uitvoering ervan. Werken aan werving van vrijwilligers en verspreiding van de naamsbekendheid van Leergeld Amsterdam.

Meer info

Secretarieel medewerker

Hou je van gegevens invoeren en werken in een team met humor? Leergeld heeft een team met verschillende secretariële medewerkers. We hebben jou nodig om dit team te versterken!

Als vrijwilliger bij de stichting Leergeld werk je voor een jonge organisatie die er aan bijdraagt dat kinderen uit gezinnen met een krappe portemonnee toch hun dromen kunnen najagen en kunnen meedoen met activiteiten op en buiten de school en dus niet buiten de boot vallen.

Meer info

Gezinsbezoeker

Vind je ook dat alle kinderen meetellen en een gebrek aan geld geen reden mag zijn om een kind buiten te sluiten? Als gezinsbezoeker bij Leergeld kun je ervoor zorgen dat alle kinderen kunnen meedoen!

Als gezinsbezoeker draag je eraan bij dat kinderen niet de dupe worden van geldzorgen in een gezin. Je kunt er voor zorgen dat ze gewoon kunnen meedoen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten net als hun vriendjes en zich net als zij ten volle kunnen ontplooien op educatief, creatief en sportief terrein.

Meer info

Vacature intaker en officemanager

Ben jij klantgericht en heel zorgvuldig? Trekt het je om kinderen uit kansarme gezinnen te helpen meer kansen te krijgen? Beschik je over minimaal MBO werk en denkniveau, leg je makkelijk contacten en ben je digitaal vaardig? En heb je al vergelijkbare ervaring opgedaan? Dan is deze functie geknipt voor jou!

Wij zoeken uiterlijk per 1 mei 2020 een officemanager voor alle ochtenden in de week 9 – 12 uur en een intaker voor 30 uur in de week.
Je bent dan onderdeel van de 7 beroepskrachten van Leergeld Amsterdam naast de 25 vrijwilligers. Reageer uiterlijk 8 maart 2021.

Meer info
beheerVrijwilliger / vacatures