Vrijwilliger worden

Als jij ook vindt dat gebrek aan geld nooit de reden mag zijn om kinderen uit te sluiten van allerlei activiteiten, dan zit je bij Leergeld goed! Bij ons kun jij er als vrijwillige medewerker voor zorgen dat kinderen wél meedoen.

Vacatures

Je kunt je op verschillende manieren in verschillende functies voor Leergeld inzetten. Kies hieronder de vacature die het beste bij je past:

Social Media Host

IN HET KORT

Je gaat aan de slag met de PR en Communicatie (Sociale Media) werkzaamheden. Met als doel informatie delen, naamsbekendheid opbouwen. Je maakt onze Netwerk groter!

TAKEN

  • Content maken/delen voor de social media kanalen (Facebook, linkedin en Instagram).
  • Verrichten van werkzaamheden op het gebied van marketingcommunicatie, PR en interne communicatie. 

WAT VOOR KENNIS OF VAARDIGHEDEN ZIJN NODIG?

  • Kennis van social media. Kennis van online adverteren
  • Ervaring met social media, je bent een creatieve denker en creëert makkelijk content.
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • goede computervaardigheden
  • bekend met Google G-Suite

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Werken met leuke collega’s, ontspannen gelegenheden om je collega’s beter te leren kennen (uitjes, borrels, lunches, etc). Daarnaast een vrijwilligersvergoeding, WA- en ongevallenverzekering en een grote zelfstandigheid binnen een organisatorisch kader.

WERKTIJDEN

4 tot 8 uren per week. Dagen en uren in overleg.

Direct solliciteren

Bruggenbouwer

Voor onze spreekuren op locatie zoeken we vrijwilligers die een brug kunnen leggen tussen ongedocumenteerden en werkende armen en hun kinderen met Leergeld. Ben jij een bruggenbouwer? Laat het ons weten.

Met het spreekuur draag jij als vrijwilliger er aan bij dat ongedocumenteerde mensen en werkende armen vanuit verschillende achtergronden ons weten te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan de Ghanese, Portugese, Spaanstalige, Turkse en Noor Afrikaanse gemeenschappen, die Amsterdam rijk is. Wij willen de kansen van kinderen van ongedocumenteerden vergroten.

Wil jij als vrijwilliger hier aan meehelpen? Heb je een speciale groep mensen voor wie je iets wilt betekenen? Spreek je hun taal? Dan zijn wij op zoek naar jou. Laat van je horen!

MEER INFO
beheerVrijwilliger / vacatures